Let's go

Sista lektionen var jag med på emmas mattelektion eftersom att jag hade hål, sen gick vi och köpte godis till bilresan.
Nu ska emma bara packa klart och så sen tror jag att vi åker, det kommer bli så sjukt kul :D
Ha ett par riktigt bra dagar nu! Kram :)


Hassela here we come!

Nu har jag packat klart inför hassela! Hoppas jag.. Imorgon åker jag och emma åker upp med hennes familj till deras husvagn uppe i hassela och åker skidor, kommer hem på onsdag.
Jag har ingen aning om vart min iPod är, får hoppas att den ligger i skåpet i skolan, annars får jag lyssna på mina 700 mobillåtar haha ;D.
Nu ska jag ta och tvätta av mig sminket och sen lägga mig i sängen, jag ska upp 06.15 imorn.. Kommer nog vara en aning död när vi kommer upp till hassela, men jag gissar på att vi kommer ha sjukt kul!
Är inte säker på om jag hinner blogga innan vi åker imrn, annars får ni ha det så bra, puss&kram!



15.47

Home from school! Sista lektionen var det idrott och då var det vandring som gällde, vi skulle gå bort till lejondal och leta efter en uppgift. uppgiften var att man skulle leta efter saker i naturen som bildade lagets namn, inte så lätt när det är vinter men vi klarade det.
Nu ska jag byta om, äta lite sen ska jag ta bussen till tennisen och träna. Vi hörs när jag kommer hem, puss!



Vännen!

Vaknade halv 7 och gick ner och t frukost, ida ringde mig och då satt hon på flygplanet och skulle lyfta ett tag senare, så gulligt att hon ringde mig. Vi pratade ett bra tag och nu är hon påväg bort till usa! Hoppas resan går bra för henne!
Nu sitter jag här och försöker plugga in mina 30 engelskaglosor som vi hade tills engelskan idag, att jag alltid tar tag i saker i sista stund.. Aja, ha en bra dag, puss!


Vännen!

Vaknade halv 7 och gick ner och t frukost, ida ringde mig och då satt hon på flygplanet och skulle lyfta ett tag senare, så gulligt att hon ringde mig. Vi pratade ett bra tag och nu är hon påväg bort till usa! Hoppas resan går bra för henne!
Nu sitter jag här och försöker plugga in mina 30 engelskaglosor som vi hade tills engelskan idag, att jag alltid tar tag i saker i sista stund.. Aja, ha en bra dag, puss!


Har inte så mycket att säga nu, men en sak, IDA JAG KOMMER SAKNA DIG SÅ SJUKT MYCKET!!! Du är en av dom bästa, bombis!


En bild säger mer än tusen ord

gonna miss u!

Kom hem från skolan för ett tag sen, skönt! Nu ska jag sätta mig framför tvn och äta mellis.
Senare idag så ska jag åka till sången och sjunga med tjejorna, länge sen!
Imorgon åker min bästaste ida till usa :( Jag kommer sakna henne så hiiimla mycket! <33
Skriver mer när jag kommer hem!

wonderchild

Jag och ida somnade väl vid 2 någonstan hehe, efter att vi gjorde en rolig video (vi hade glömt att vi spelade in så vi satt och gjorde roliga ljud o massa sånt hahaha!)
Nu pumpar vi musik på hög volym har vi precis fixat klart oss och ska snart åka till skolan, kul! *host* :)
Hörs ikväll! <3

Glass i stora lass

Tennisen gick bra fast att jag var tvungen att träna alla barn ensam idag, den andra tränaren kunde inte komma..
Ida kom hit ett dag efter att jag kom hem, vi åt middag och så och nu har jag precis hjälpt henne att fixa designen till hennes blogg, nu slipper jag hennes tjat! Neejdå, men nu är det klart iaf!
Nu ska vi gå ner och äta glass, puss på nosen!

Klicka på bilden för att komma till bloggen!



15.07

Hemma från skolan, ska snart ta och göra lite mellis, kanske fruktsallad om jag orkar, annars får det bli det gamla vanliga, mackor, haha!
Jag ska vara hemma tills ett tag efter 4, då tar jag bussen till kungsängen (ska träna kidzzz).
Sen blir det hem och då kommer ida, som för övrigt ska sova här inatt :) , nu är jag hungrig, hejsvejjs!



mmm..

nu har jag varit social ett tag tycker jag, jag har spelat lite gitarr också! Rätt länge sen faktiskt, eller, för några dagar sen men.. :)
Emma sa att hon var jättesugen på choklad och hon smittade av sig så nu är jag också det, menmen.. godisförbud tills på fredag, får stå ut ett par dagar till :( Jag får helt enkelt äta.. frukt istället!
Imorgon kommer det bli en bra dag, Ida ska sva här! För på torsdag åker hon till dumma USA i 2 veckor och lämnar mig här.. Fast jag kommer ha najs uppe i hassela med emma och åka skodor så jag överlever :D
Puss!

Nananan

Heej, jag försökte blogga igår men internet funkade inte på min data, jag börjar bli riktigt trött på det nu!!
Hur som hellst så hade jag suuperkul i stan igår! Biofilmen var riktigt bra också, jag kom på att jag kanske lät väldigt osmart med mina kommentarer till filmen ibland.. Som t.ex : " IUUU, varför lägger han inte fisken i en påse!?!?!" hehe.. Fast jag var inte den enda som var osmart, typ bara emma som fattar vad jag menar ;)

Idag så var iaf skoldagen helt okej, slapp idrottslektionen och no lektionen, så jag och ida satt och tittade på dm matcherna i fotboll i idrottshallen, riktigt kul faktiskt!
När jag kom hem satte jag mig i soffan och tittade på "ghost wisperer" och "top model" , jätteskönt var det verkligen.
Mamma har också hunnit hjälpa mig med att plugga in första världskriget, går så mycket bättre om man kan diskutera allt! Men nu ska jag vara lite social på msn och sånt, puss!

Min och emmas älskade tröja som vi köpte



memories

Vaknade klockan 12 idag, jätteskönt att sova ut verkligen! Snart ska mamma skjutsa mig till stationen, jag ska ju åka till stan med emma, marcus och jesper. Vi ska kolla på bio, "farsan" :D , den verkar superbra!
Nu ska jag ner och fixa mina naglar, dom är helt förstörda, inte bra! Vi hörs när jag kommer hem, puss&kram!



23.17

idag har jag inte gjort så mycket, emma gick hem vid 2.
Hon kom tillbaka vid 9 och gick hem till crille nyss, jag ska sova om ett tag. Imorgon ska jag in tll stan och titta på bio med emma, marcus och jesper, kommer bli jättekul!
Pusshej!

12.46

Godmorgon! Eller vad man nu ska säga, klockan är ju snart 1..
Gårdagen/kvällen var iaf asnajs! Vid 9 stack jag och emma till crille på hans fest, han fyllde ju år igår :) Så vi hade jättekul där!
Vi vaknade vid halv 12 och nu har vi ätit frukost och så, ingen aning om vad som händer nu eller resten av dagen,  eftersom att det blev ändrade planer. Men vi får se vad som händer&fötter.. Pussen!


Pump it up

Idag så har det inte vart så dramatiskt, allt har typ löst sig. Jätteskönt!
Nu efter skolan så gick jag hem till emma med emma och marcus, vi har ätit mellis och kollat på mina och emmas videosar från sälen haha! Nu har vi inget att göra, vi ska till stan med jesper om ett tag. Jag och emma ska köpa skor, och killarna ska köpa kläder. Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag för det kommer jag få!!



Just fine

Hemma från skolan! Idag har jag inte varit på en enda lektion i skolan, vi har rett ut lite saker och ting med allt som har hänt och det tog hela dagen.
Sista lektionen nu så hade vi idrott, jag och ida trodde att det var hjärt&lung räddning vi skulle hålla på med men det var det tydligen inte utan det var vandring. Så då gick vi hem istället.
Nu ska jag äta mellis och förhoppningsvis orka städa mitt rum, såhär stökigt har det aldrig varit he-he (a), sen blir det dags att åka till tennisen. Kram!

supersöt bild!



Time

Nu är jag suuupertrött, ska lägga mig i sängen och läsa igenom glosorna vi har till smorgon på engelskan. Jag såg nu att det var rätt många, men får hoppas att dom fastnar i hjärnkontoret!
Jag tyckte så synd om Anja Persson när hon åkte störtloppet, och hoppade (60 meter upp i luften) och när hon landade vek sig typ benen så hon landade jättekonstigt och rullade runt och allt, såg livsfarligt ut!!
Nu ska jag sova, Pussen!



here we go again

Skolan var väl inte så underbar i dag kan man säga..
Men hemma är jag nu i alla fall, jätteskönt. Idag har jag engelska och matteplugg framför mig. Jag har inte orkat börja med det än, har så sjukt ont i huvet och är helt slut, behöver bara sova.
Jag måste verkligen säga till pappa att köpa ett nytt grafik kort till min data för den fungerar inte alls som den ska, det måste det ju bli ändring på eller hur? :)
Men nu ska jag sätta mig och plugga, hoppas ni har haft en bättre skoldag än vad jag har haft! Puss&kram!

älskar låten <3


16.05

Då var det dags för att åka till tennisen och träna småglinen! Sen måste jag nog vara duktig och åka hem och plugga, skulle behövas faktiskt.
Ikväll ska jag käka semla, det är ju fettisdagen idag så då måste man vara onyttig! Glöm inte det :D
Vi hörs när jag har tid att blogga, Puss!

Love



Vänner är allt, älskar er Ida och Emma! ♥


Alla hjärtans dag

Det var jätteskönt att få sola! Nu är man lite brunare, jag och ida märkte att jag hade ett litet vitt kryss på magen och jag hade inte haft något där när jag solade och det var inget kryss i solariet eller, jätteskumt haha!
Nu har jag ätit en jättegod middag som bestod av rostbiff, rotfrukter och potatis i ugnen, massa goa såser o så. Sen blev det äppelpaj med vaniljsås!
Jag har också hunnit spela alfapet med mamma, mysigt!
Vi får se hur det blir med att jag ska träffa ida och emma m, för ida skulle hjälpa hennes mamma med lite saker..
Pussar!



Sunshine

Om ett tag ska jag och ida åka iväg till komet för att sola, jätteskönt.
Ida ska stanna kvar där för att ha innebandy träning så då åker jag hem för att äta middag med familjen, dom skulle laga någon jättegod stek och äppelpaj, mums! *dreggel*
Nu ska jag fixa lite i mitt rum känner jag, kläder över allt! Hoppas ni får en bra söndag, Puss&kram

GRATTIS PÅ 16-ÅRS DAGEN EMMA, ÄLSKAR DIG BÄSTA VÄN


00.11

Nu har jag precis tittat på film med mamma&pappa, wallander - dödsängeln. Den var riktigt bra, älskar wallander filmer!
Imorgon ska jag åka med ida och sola på komet, sen får jag väl lov att titta på hennes träning på samma ställe direkt efter det. Sen ska jag åka hem och äta middag med familjen sen får vi se hur det blev med att jag och ida skulle träffa emma mattsson, men jag tror det blir så.
Nu ska iallafall jag sova, pussen!

Fixat!

Hejsan! Nu har jag fixat designen till bloggen, inte världens finaste kanske men det får duga så länge!
Jag hade i alla fall en underbart rolig kväll igår med Emma, ida, julia och veronica! Vi åt tacos, sen körde vi ett par lekar, (haha), singstar och en massa tjejsnack. Emma blev jätteglad över klackskorna jag och ida gav henne, fast vi lurade henne lite och köpte polisleksaker och slog in sen gav vi skorna senare :D. Jag sov kvar hos emma och gick upp vid 10 imorse eftersom att jag skulle bort med familjen på middag.
Det var mysigt borta på middagen med god mat, godis & tårta.
Nu ska jag hjälpa ida med hennes design, vi kanske hörs innan jag somnar, Puss&kram!



@emmas

Hej! Efter skolan gick jag och ida hem till henne och slog in emmas present, vi slog in den värsta fiiint :D high quality! Mamma kom och hämtade mig vid halv 4, så jag åkte hem ooch packade och så eftersom att jag ska sova hos emma ikväll.
Nu sitter jag iaf här hos emma, vi ska börja fixa med maten, kulkul. Men nu blir det nog ingen mer bloggning för ikväll, vi får väl höras imorgon helt enkelt. Nu är jag taggad för en riktigt rolig kväll med tjejkompisarna! <3



Old times ♥

Hej, Nu har jag fixat en ny blogg, det var ett jäkla krångel men till slut gick det, blogg.se var helt cp ett tag kände jag..
Nu sitter jag och pratar med ida på msn och äter klubbor hehe, mysigt. Jag scannade nyss över lite gamla kort till datan, gamla tider in my <3 . Men nu ska jag börja på en design till idas blogg som jag lovat, vi får se hur det går, 
Puss&kram





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0